کد: 23351 تاریخ انتشار :۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۸
معاون وزیر راه و شهرسازی: ارائه تسهیلات به انبوه سازان برای هر واحد ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان، تشکیل صندوق زمین و ساخت، رهن ثانویه، صندوق های دیگری نیز طراحی شده است.
حامد مظاهریان با بیان اینکه امسال رشد بازار مسکن کمتر از حد انتظار کارشناسان بود، اظهار کرد: صندوق پس انداز یکم از مهمترین ابزارهایی بانک مسکن برای خانه دار شدن خانه اولی هاست. این صندوق بر اساس تجهیز منابع بانکها و متکی به بودجه دولت نیست. وی با اعلام این که تاکنون حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان در حساب صندوق پس انداز یکم پس انداز شده است، افزود: بانک از منابع داخلی ۶۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات می دهد و در مجموع ۹۰۰۰ میلیارد تومان به بازار مسکن بدون کمک از بودجه دولت ، تزریق می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به صدور مجوز برای لیزینگ مسکن، بیان کرد: مهمترین بحث ما توسعه ای شدن بانک مسکن است و با این مجموعه نظام تامین مالی ؛ بخش مسکن گسترش داشته باشد. لیزینگ یکی از ابزار مالی خوب و گرانقیمت در بخش مسکن است و تلاش می کند بخشی از سرمایه بازار مسکن را تامین کند. مظاهریان تاکید کرد: چون نرخ تسهیلات لیزینگ بالاست ، افراد محدودی از این تسهیلات استفاده می کنند و براساس تصویب شورای پول و اعتبار، بانک ها حق ندارند از این طریق شرکت های خود را وارد لیزینگ کنند.
![download](http://www.tsepress.com/wp-content/uploads/2016/12/download-300x137.jpg)
.
تسنیم
.
مسکن