#
#
گزارش روز - شنيده ها

پیشرفت ۵۷ درصدی فاز دو فولاد کاوه جنوب کیش

پیشرفت ۵۷ درصدی فاز دو فولاد کاوه جنوب کیش
کد: 32875   تاریخ انتشار :۲۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۰۳

فاز دوم فولاد کاوه جنوب به پیشرفت فیزیکی ۵۶٫۶ درصد رسیده و تا بدین جا بیش از ۱۸ تا ۱۹ هزار تن تجهیزات وارد سایت شده که بخش عمده آن نیز نصب شده است.

به گزارش TSEpress حمیدرضا سلماسی، معاون طرح و توسعه و عضو هیئت مدیره فولاد کاوه جنوب کیش در گفت و گو با  چیلان  گفت: فاز نخست فولادسازی کاوه جنوب از دو سال پیش به مرحله تولید رسیده و عمده محصولات آن با کیفیت بالا صادر می گردد و اکنون فاز دو در حال اجراست.
  • وی افزود: فاز دوم فولاد کاوه جنوب به پیشرفت فیزیکی ۵۶.۶ درصد رسیده و تا بدین جا بیش از ۱۸ تا ۱۹ هزار تن تجهیزات وارد سایت و بخش عمده آن نصب شده است. در حوزه سیویل نیز عمده فعالیت ها به اتمام رسیده و بخش کوچکی از زیرساخت ها باقی مانده و در حوزه نصب نیز ساختارها به ویژه سالن های فولادسازی پیشرفت خوبی داشتند.
  • سلماسی ادامه داد: در حوزه آب شیرین کن ها نیز در حال کار هستیم و انتظار می رود تا پایان سال به ۲۵ هزار مترمکعب ظرفیت در روز دست یابیم در حالی که در حال حاضر ۱۵ هزار مترمکعب در روز می باشد و با افزوده شدن ۱۰ هزار متر مکعب به عدد ۲۵ هزار مترمکعب خواهیم رسید.
  • وی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز فاز دو همانند فاز اول از اسپانیا وارد شده گفت: کوره ها و ترانس ها چون بومی سازی داخلی نشده مجبور به واردات هستیم و عمده آنها از سارایه اسپانیا وارد گردید. در فاز اول هم تجهیزات از همین شرکت اسپانیایی تامین شد اما پیمانکاران حوزه های مختلف داخلی می باشند برای نمونه پیمانکار اصلی نصب تجهیزات پارس سارایه می باشد که متعلق به بنیاد مستضعفان می باشد.
  • وی درخصوص میزان سرمایه گذاری فاز دو فولاد کاوه جنوب به خبرنگار  چیلان  گفت: براساس مصوبه، سرمایه مورد نیاز اجرای فاز دو حدود ۲۰۰ میلیون و ۶۶۰ هزار یورو بوده که این میزان تنها شامل تجهیزات اصلی فولادسازی بوده و شامل زیرساخت ها و آب و برق نمی شود بلکه برای آنها پروژه های مستقلی تعریف شده است.
  • معاون طرح و توسعه و عضو هیئت مدیره فولاد کاوه جنوب کیش در پاسخ به این سوال که تحریم ها در ادامه روند اجرای فاز دو شرکت مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ اظهار داشت: اگرچه سعی شده مسیرهایی برای خرید تجهیزات باز شود اما تحریم قطعا زمان بندی ما برای اجرای طرح را به تاخیر می اندازد. فروشندگان کالا و تجهیزات و طرف های خارجی در تلاش بودند که سریعتر مبلغ اجناس فروخته شده، دریافت و تجهیزات تا پیش از نوامبر حمل شود در حالی که برای کشتی محدودیت هایی وجود دارد. برنامه ریزی شده بود که نصب تجهیزات در این طرح تا اواخر سال ۹۸ به اتمام برسد و وارد تست سرد شویم.
  • وی در خاتمه گفت: در این طرح از ال سی (LC) و تسهیلات ۱۲۸ میلیون یورویی بانک توسعه صادرات استفاده می شود که با اجرای قوانین و دستورالعمل های جدید برای آزادسازی اسناد با ال سی و لیست کردن کالایی که وارد گمرک می شود مشکلات زیادی پیش روی شرکت ها ایجاد شده درحالی که پیش از این چنین نبود و اینقدر زمان نمی برد اما این پروسه در شرایط فعلی شاید بیش از ۶ ماه زمان ببرد. به بیان دیگر خود تحریمی خودمان و قوانین، مقررات و بخشنامه هایی که بروز تغییر می کند کار را برای فعالان بازار پیچیده تر کرده است و نقش پر رنگ تری دارد.

بازار سرمایه   بورس تهران   فولاد کاوه جنوب کیش   کاوه   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.