#
#
اخبار اقتصادی بورس

افزایش ۷۷ درصدی درآمد ترانزیت ریلی

افزایش ۷۷ درصدی درآمد ترانزیت ریلی
کد: 34936   تاریخ انتشار :۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۴

معاون بازرگانی و بهره برداری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از رشد ۷۷ درصدی درآمد حمل بار در سال ۹۷ خبر داد

  • به گزارش TSEpress بابک احمدی در جلسه مدیران حوزه معاونت بازرگانی و بهره‌برداری شرکت راه‌آهن، افزود: حمل محمولات بین‌المللی در حوزه بازرگانی خارجی به طور متوسط ۱۴۰ هزار تومان برای کشور به ازای هرتن درآمد داشته است. وی با اشاره به مزیت‌های توسعه ترانزیت در حوزه حمل و نقل ریلی اضافه کرد: تلاش برای رشد ترانزیت و حمل کالا‌های بین المللی از اولویت‌های مهم شرکت راه‌آهن است و اعمال تخفیف بر اساس شرایط بازار، افزایش سیر واگن‌های ایرانی در کشور‌های همسایه و ترکمنستان، توسعه کریدور‌ها و کاهش زمان توقف واگن‌های باری در ایران از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت راه‌آهن برای افزایش بهره‌وری در این بخش است.
  • عضو هیئت مدیره راه آهن، اهمیت توسعه ترانزیت در دو کریدور مهم شمال – جنوب و چین- ایران را یادآور شد و افزود: با انجام مذاکرات با مسئولان راه‌آهن کشور‌های مسیر این دو کریدور بین‌المللی، موفق شدیم علاوه بر اجرایی کردن تعرفه‌های توافقی، زمان سیر واگن‌های باری را در این مسیر‌ها کاهش دهیم. احمدی با بیان اینکه تاکنون ۲۵ رام قطار باری از چین به ایران بار حمل کرده است، خاطرنشان کرد: این قطار‌ها از طریق مرز‌های سرخس و اینچه برون وارد کشور شده‌اند.
  • وی اضافه کرد: همچنین طی توافق مشترک با کشور‌های روسیه و جمهوری آذربایجان، به دنبال راه‌اندازی شرکت‌های مشترک بین ایران و این کشور‌ها هستیم تا بتوانیم زمینه‌های رشد ترانزیت کالا به طرف کشور‌های آسیای میانه و روسیه را فراهم کنیم. معاون بهره‌برداری و سیر و حرکت شرکت راه‌آهن بابیان اینکه تدوین استراتژی تحلیل بازار در سال ۹۸ در دست بررسی قرارگرفته است، گفت: حمل بار توسط ناوگان ریلی در سال گذشته ۱۵ درصد در تن کیلومتر در مقایسه با سال ۹۶ افزایش یافت.
  • معاون شرکت راه‌آهن، یادآور شد: انتظار داریم با توجه به روند افزایش روبه رشد حمل بار توسط ناوگان ریلی و تلاش همکاران در سال ۹۸، بتوانیم به هدف حمل بار داخلی در شبکه به میزان ۸۶ میلیون تن و بار بین‌المللی به میزان ۹ میلیون تن دست پیدا کنیم.
  • در این جلسه کارشناسان معاونت بهره برداری و سیر و حرکت، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و شاخص‌های کلان حمل و نقل ریلی در سال گذشته، هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌های از پیش تعیین شده و مصوب سال جاری این معاونت را مورد بحث و بررسی قراردادند.
  • همچنین در این جلسه ساماندهی طرح‌های لجستیک و پایانه‌های حمل و نقل ریلی در طول خطوط ریلی کشور مورد بررسی قرار گرفت و بر اجرای الزامات توسعه حمل‌ونقلی ریلی بخصوص در بخش حمل بار تأکید شد.

حمل و نقل ریلی   

نظرات(0)

شما هم میتوانید اولین نظر خود را ثبت نمایید.